Hakkımızda

Bizim Hikayemiz

Ocak 1995’te Ataşehir/İstanbul’da kurulan Ercan Lojistik Hizmetleri, müşterilerine kaliteli, devamlı ve profesyonel lojistik hizmetleri sağlamaktadır. Karayolu ağırlıklı olmak üzere denizyolu, demiryolu ve havayolu taşımacılıklarında da hizmet vermektedir.

%100 Türk sermayeli olan firma, yıllardır milli ekonomiye destek sağlamayı görev bilmiştir. Dünyadaki  ve sektördeki gelişmeleri sürekli takip etmekte, gelişmiş teknoloji altyapısı ve dünyanın her tarafına uzanan iletişim ağı sayesinde müşterilerini mağdur etmemeye özen göstermektedir.

Gelişmeyi ve geliştirmeyi zorunluluk olarak gören firma, iç ve dış çevresinde eğitimsel birçok faaliyet alanına yönelmektedir. Bünyesinde deneyimli elemanlar bulundurduğu gibi, genç ve gelişmeye iştahlı elemanlarıyla da birçok farklı dinamiği bir araya getirerek, benzeri zor bulunur bir iş ortamında hizmet vermektedir.Bugüne olduğu kadar yarınlarımıza da önem gösteren Ercan Lojistik Hizmetleri, yeşil lojistiği kendine bir prensip olarak belirlemiştir. Müşterilerine hizmet verirken doğayı ve çevreyi korumanın, en yaşamsal ve temel görevlerinden biri olduğu konusuna hassasiyet göstermektedir.

Vizyonumuz

Müşterilerimiz için değer sağlamak, beklentilerine kaliteli ve devamlı şekilde karşılık vermek, ilişkilerimizde adilane şekilde, iyi niyet ve anlayışla davranmak, yasalara ve ahlak kurallarına uymak ve bu yönde büyüyerek sektörde söz sahibi olmak.

Misyonumuz

Ercan Lojistik, kaliteli ve profesyonel lojistik hizmetler sunan bir şirkettir.

Topluma Ve Çevreye Saygı

Süreçlerimizde toplumun beklentilerine ve çevreyi korumaya karşı duyarlı olmak.

Güvenilirlik

Paydaşlara verdiğimiz sözleri tutmak,etik değerlere uyum sağlamak.

İşbirliklerini Geliştirme

Tedarikçi, acente, sivil toplum örgütü, vb. işbirlikleri ile çalışmak ve karşılıklı gelişimi sağlamak.

ERCAN LOJİSTİK HİZMETLERİ

Ercan Lojistik Hizmetleri 26 yıla aşkın sürede müşterilerine uluslararası taşımacılık ve lojistik hizmeti vermektedir. Gümrüksel ve operasyonal süreçlerde etkili çözümleri ile memnun müşterilere sahip olmaktan gurur duymaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: İçerenköy Mh. Kurtuluş Sk. Kalender İş Merkezi No:2 D:20 K:5 Ataşehir/İSTANBUL

Telefon: 0 (216) 574 95 98

E-mail: info@ercantasimacilik.com

Çalışma Saatleri: Pazartesi-Cuma / 08:30-18:30