Hizmetlerimiz

Komple Taşıma

Komple taşımacılık, evrensel adıyla FTL (Full Truck Load) bir aracın (kamyon,tır vb.) ağırlık ve hacim olarak tam kapasite ile yüklenmesi demektir. Tam kapasite yüklemelerin dışında değerli ve hassas yüklerde, acil yüklerde, özel izine tabi yüklerde araç tam kapasite dolmaksızın komple taşıma yapılabilmektedir. Ercan Lojistik Hizmetleri olarak destinasyonlarımızda günlük olarak araç çıkışları gerçekleştirmekteyiz.

Parsiyel Taşıma

Parsiyel taşımacılık, kelime anlamı olarak tam veya bütün olmayan, parça anlamına gelmektedir. Parsiyel taşımacılıkta amaç farklı müşterilerin aynı güzergahtaki yüklerini tek bir araçta bir araya getirerek taşıma maliyetini ekonomik bir seviyeye getirmektir ve tüm süreçleri kontrol altına almakdır. Ercan Lojistik hizmetleri olarak haftalık araç çıkışlarımız ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Intermodal Taşımacılık

Intermodal taşımacılık, en az iki farklı taşımacılık türü kullanılarak yapılan taşıma türüdür. Intermodal taşımacılık müşterilerimizin maliyetlerini azaltmak ve çevreci taşımacılık gibi avantajlara sahiptir. Ercan Lojistik Hizmetleri olarak Karayolu+Ro-Ro+Demiryolu, Karayolu+Demiryolu gibi farklı kombinasyonlar ile müşterilerimize intermodal taşımacılık hizmeti vermekteyiz.

Proje Taşımacılığı

Proje taşımacılığı limitlerin üzerinde ağır ve yüksek hacimli yüklemeler için kullanılan taşımacılık türüdür. Diğer taşıma türleri arasında en çok özen ve dikkat gerektiren taşıma türüdür.Ercan Lojistik Hizmetleri olarak gerçekleştirdiğimiz sayısız proje taşımalarımızla deneyimli ve başarılı hizmet sunarak mutlu müşteriler oluşturmaktayız.

ERCAN LOJİSTİK HİZMETLERİ

Ercan Lojistik Hizmetleri 26 yıla aşkın sürede müşterilerine uluslararası taşımacılık ve lojistik hizmeti vermektedir. Gümrüksel ve operasyonal süreçlerde etkili çözümleri ile memnun müşterilere sahip olmaktan gurur duymaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: İçerenköy Mh. Kurtuluş Sk. Kalender İş Merkezi No:2 D:20 K:5 Ataşehir/İSTANBUL

Telefon: 0 (216) 574 95 98

E-mail: info@ercantasimacilik.com

Çalışma Saatleri: Pazartesi-Cuma / 08:30-18:30